Skip to main content

Training voor twintigers

Leef jij je eigen leven?

In de bloei van je leven ontbreekt het soms aan vruchtbare grond. Je bent te druk, voelt je alleen of probeert te voldoen aan andermans verwachtingen.

Op veel plekken waar twintigers volwassen worden, lijkt vooral kennis centraal te staan. Waardoor je veel je hoofd zult gebruiken en  waarbij dieperliggende vragen vaak onbesproken blijven. En je het contact met je lichaam minder kunt voelen.

"Een plek om even uit de ratrace van het leven te stappen."

Ik bied, tussen de feestjes, colleges, kantooruren en samenzijn met familie, een plek om even uit de ratrace van het leven te stappen. Vier avonden voor jezelf, met leeftijdsgenoten, voor bezinning, reflectie, praten en delen over onderwerpen die je bezighouden. Met ook oefeningen en creatieve opdrachten.

De onderwerpen

  • Over eenzaamheid als twintiger, je zelfbeeld, je onzekerheid, je eigenwaarde.
  • De invloed van social media op jouw als persoon en in de contacten de je hebt. Hoeveel druk ervaar je daarin.
  • Verder zijn er misschien ook klachten van burn-out, of zit je er tegen aan.
  • Hoe verdeel je je aandacht tussen school, studie, werk, familie en vrienden?
  • Hoe ziet je toekomstperspectief eruit? Ervaar je keuzestress om nu juist de goede keuze te maken.
  • Welke vorm heb je gevonden in het loskomen van je gezin van herkomst? Worstel je hier mee of heb je hier nog niet over nagedacht?

Afhankelijk van de intakes die ik telefonisch doe, kunnen er ook nog andere onderwerpen aanbod komen.

Praktische informatie

Wanneer:
Op het moment heb ik nog geen datum geprikt. Je kunt je aanmelden. Bij voldoende aanmeldingen zal ik in overleg data plannen.

Heb je interesse? Laat het me weten. 1 op 1 is er wel contact mogelijk om naar je vragen en moeilijkheden te kijken. En ook als je je verder persoonlijk zou willen ontwikkelen of wilt verdiepen dan kan ik waarschijnlijk iets voor je betekenen.

Deelnemers:
Max 6 personen.

Locatie:
Praktijkruimte aan de Nieuwe Deventerweg 107, 8014 AE Zwolle

Toelating:
Op basis van een telefonisch intake gesprek

Voor wie:
Dit programma is geschikt voor jou wanneer je wel eens rond loopt met vragen als: hoe ben ik in contact met anderen, waar liggen mijn behoeftes en verlangens. Hoe ga ik om met de druk rondom werk, studie, vrienden, familie. Welke keuzes maak je en op basis waarvan doe je dat? Als je uit je comfortzone durft te stappen, je richting wilt bepalen en structureel aandacht wilt besteden aan je ontwikkeling.

Investering:

De investering is 75 euro voor 4 avonden. Ik verwacht dat je je dan ook voor 4 avonden aan het programma committeert, omdat veiligheid een belangrijk item is om te kunnen delen en je open te kunnen stellen voor de groep.

Aanmelden:
Meld je aan op info@annetwellenberg.nl, of bel 06-33752945.

Ook als je alleen informatie wilt of een andere vorm van begeleiding wilt, nodig ik je uit om contact te zoeken.

Meer informatie of kennismaken?

Neem contact op