Skip to main content

Over Annet

Sinds een aantal jaren heb ik een praktijk voor Psycho sociale therapie. Eerst deed ik dat nog naast mijn werk als verpleegkundige, waarin ik 30 jaar ervaring heb in verschillende velden van de gezondheidszorg. Dit beroep heb ik geïntegreerd in mijn therapeutschap. Het maakt me een therapeut met beide voeten op de grond. Liefdevol, licht en anticiperend op de omstandigheden.

"Het maakt me een therapeut met beide voeten op de grond. Liefdevol, licht en anticiperend op de omstandigheden."

“De schoonheid van mijn werk als therapeut is niet alleen dat iemand zich bevrijdt van de ballast van het verleden.
De schoonheid van mijn werk is dat we samen leren Mens Zijn.
Dat we leren hoe te leven.
Dat ons hart ruimer wordt,
voor onszelf,
voor de ander en
voor dat wat heel anders is dan wijzelf,
zodat dat wat ons niet doodt,
ons ook niet perse sterker maakt,
maar wel wijzer”.

(Margriet Wentink, Interakt Tiel.)

Ik ben getrouwd en heb drie volwassen kinderen. Ik ben opgegroeid op een boerderij en nog altijd vind ik het heerlijk om ‘buiten’ te zijn, te ervaren en te voelen. De rust te vinden.

Ik ben van huis uit een recreatief sporter. Sinds een aantal jaar roei ik. Ik geniet ontzettend van het water, de mooie luchten, de overvliegende ganzen en het contact met mijn mede sporters.

Ook houd ik van lezen, wandelen, tuinieren, pianospelen, en heb ik ‘mijmertijd’ nodig om alles wat er in het leven voorbij komt een plekje te kunnen geven.

Opleiding

Mijn opleiding tot Gestalt- en Transpersoonlijk therapeut volgde ik aan het Boswijkinstituut in Doorn. Hier heb ik aan den lijve ervaren wat therapie teweeg kan  brengen. Ik kreeg volop zicht op mijn eigen maskers, beschermingsmechanismen en vermijdingen. Ik leerde met een andere blik naar mezelf kijken, verbinding met mijn hart te voelen waardoor ik anders ging kijken naar de mensen om me heen. Mijn leven verzachtte, ik heb geleerd minder hard mijn best te doen, ervaren dat ik goed genoeg ben en dat ik mag zijn die ik ben.

Dat is het punt waar ik nu ben, nieuwsgierig, onderzoekend, ondernemend en ontdekkend wat er in het leven voor mij is weggelegd. Meegaan met de stroom van de rivier, meanderend en traag stromend langs de hobbels die ik ook tegenkom.

Leertherapie

Ik ben als therapeut verbonden aan de opleiding van het Boswijkinstituut. In de opleiding geef ik leertherapie aan de studenten. Dit betekent dat ik ze door middel van sessies ondersteun in hun proces naar het therapeutschap.

Meer informatie of kennismaken?

Neem contact op