Praktisch

Na een gratis kennismakingsgesprek van een half uur plannen we, als we besluiten om met elkaar verder te gaan, een intake van 1 ½ uur. Tijdens de intake bepalen we samen wat je hulpvraag is en waar je aan wilt werken.

 

Nu in de tijd van corona en de beperking die er is in het contact hebben met mensen, kan ik me voorstellen dat je het nodig hebben van therapie nog even uitstelt.  Omdat je in een kwetsbare doelgroep zit of zeer terughoudend wilt zijn in contact. Naast dat ik therapie sessies doe in mijn praktijk is er ook de mogelijkheid om te wandelen in de buitenlucht en op deze manier hulp te krijgen.  Verder kan ik ook beveiligd beeldbellen via Logicare, mijn digitale patientensysteem.

"Als je er zelf of met behulp van je naasten niet uitkomt, zou mijn therapie je daarbij kunnen helpen."

Investering

De normale therapie sessies duren 60 minuten.
De kosten van een sessie bedragen €80,-

Relatie therapie sessies duren 1 ½ uur
De kosten hiervan bedragen €120,-

Vergoeding

De therapie wordt gedeeltelijk vergoed door de ziektekostenverzekeraar. Het valt onder de alternatieve therapieën. Het is afhankelijk van hoe je bent verzekerd en welke ziektekostenverzekeraar je hebt.

 

https://www.de-nfg.nl/zorgvergoedingen.html

 

Annuleren

Het kan gebeuren dat je een afspraak af moet zeggen. Dat kan tot 24 uur voor de desbetreffende afspraak. Afzeggingen hierna worden in rekening gebracht.

Overige informatie

Nederlandse Federatie Gezondheidszorg 

Ik ben lid van de NFG, Nederlandse Federatie Gezondheidszorg.
De NFG is een onafhankelijke belangenbehartigingsorganisatie voor professionals werkzaam in het complementaire psychosociale werkveld. De NFG ondersteunt mij daar waar mogelijk. Ze onderhouden contacten met de zorgverzekeraars, de koepelorganisatie en de politiek. Ze bewaken de kwaliteit van de aangeboden zorg.

Aangesloten bij de RBCZ 

Verder ben ik als registertherapeut aangesloten bij de RBCZ. De stichting RBCZ is een overkoepelende organisatie die beroepsbeoefenaren van de complementaire en alternatieve geneeswijzen (artsen en therapeuten op Hbo-niveau) certificeert en registreert.

RBCZ behartigt de algemene belangen van de aangesloten beroepsbeoefenaren van de complementaire en alternatieve geneeswijzen en is een onafhankelijke intermediair tussen beroepsorganisaties, de zorgverzekeraars en cliënten.

Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz)

De overheid wil dat iedereen goede zorg krijgt. Daarom heeft de overheid wettelijk vastgelegd wat goede zorg precies inhoudt. En wat er moet gebeuren als mensen een klacht hebben over de zorg. Dit staat in de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz).

Uit onderzoek blijkt dat mensen niet altijd tevreden zijn over de manier waarop zorgverleners hun klacht afhandelen. De afhandeling van een klacht duurt lang en gebeurt op een onpersoonlijke manier. Mensen willen zich gehoord voelen. En zij willen dat anderen in de toekomst niet hetzelfde overkomt.

Ik voldoe aan de eisen die worden gesteld door de overheid.

http://Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz)

Algemene voorwaarden

Klik hier voor de algemene voorwaarden.

Privacy verklaring

Ik heb ook aandacht voor je privacy. Klik hier voor de privacy verklaring.

Overige informatie

Bij de KVK nummer:  67206859
Prestatiecode:  24504
AGB code praktijk:  90062689
Code kwalificatie zorgverzekeraar:  9000( alternatieve geneeswijzen)
RBCZ/TCZ register, licentie nummer:  170987R

Meer informatie of kennismaken?

Neem contact op