Skip to main content

Ervaringen van anderen

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Op (zielen)reis met een geweldige gids, zo heb ik mijn afspraken met Annet ervaren.

Haar inlevingsvermogen is groot wat het gemakkelijk maakt om los te kunnen laten en tot de kern van je vragen te komen. Ze heeft een geweldig arsenaal aan therapieën en praktische tools waarmee je aan het werk kan en vooral ook samen de diepte mee ingaat. Zeer vakkundig zet ze de verschillende werkvormen in en die geven inzicht en houvast om met vertrouwen verder te kunnen.

Ik heb met name de EMDR en de systeem-familieopstelling als heel waardevol ervaren. Naar Annet gaan in je eigen zoektocht is een cadeau aan jezelf. Een echte aanrader dus!!

René

“Ik ben bij Annet terecht gekomen omdat ik op zoek was naar een therapeut die me kon helpen weer te gaan voelen en me niet enkel te laten leiden door mijn hoofd, gedachtes en angsten. De ervaringsgerichte manier van werken en de manier waar op Annet contact aan gaat heeft mij hier enorm bij geholpen. Ze is warm, vriendelijk, laat zichzelf ook zien en geeft alle ruimte voor wat er is. Haar opmerkzaamheid en duiding heeft mij geleerd signalen in mijn lijf te herkennen, erkennen en er betekenis aan te geven, ook al was dit regelmatig enorm spannend. Naast te werken met voelen, heeft uitleg over hoe bepaalde mechanismen werken me erg geholpen en heb ik ook zicht gekregen op mijn eigen beschermingsmechanismen. Ik ben een jaar bij Annet geweest en dat is alles veranderend voor me geweest, in de meest positieve zin van het woord. Ik heb me altijd veilig gevoeld en ik heb geleerd weer te vertrouwen! “

“Ik stond vol in het leven tot ik door een aantal nare gebeurtenissen vrij plotseling in een trauma belandde. De sessies bij Annet hebben me geholpen om dit te verwerken en weer op de rit te komen. Haar fijngevoelige aanpak die zowel doortastend als mild is, hielpen me om stap voor stap en met liefde voor mijzelf zaken aan te gaan. Annet confronteerde en stond me liefdevol terzijde in dit proces”.

“Annet is een warm, zacht en geduldig persoon. De gestalttherapie en gesprekken met Annet maken dat ik uitdagende situaties nu makkelijker zelf de baas kan. Annet heeft handvatten en bruikbare adviezen gegeven waar ik echt iets mee kan. Een super fijne therapeut die ik iedereen kan aanraden.”

“Ik heb de therapie bij Annet als zeer waardevol en prettig ervaren. Annet is meedenkend, emphatisch en hoort ook tussen de regels door wat er (niet) gezegd wordt. Door haar brede kennis en kunde kon mijn hulpvraag van meerdere kanten worden bekeken, dat was fijn want het was best een puzzel. Wat ik prettig vond was dat Annet de oplossing niet aandroeg (terwijl zij het echte ‘probleem’ al eerder zag dan ik) maar mij het zelf liet ervaren waardoor alles goed geïntegreerd kon worden. Alles mocht er zijn, hoe spannend ook, door de veilige setting die er was en dat gaf veel vertrouwen. Ik voel me nu krachtiger, steviger en weet weer hoe verder”

“Toen ik voor het eerst naar Annet ging, was ik bijna 70, bijna 6 jaar weduwe, net verhuisd naar Zwolle waar ik nauwelijks iemand kende en was heel kort geleden mijn nieuwe vriend, maatje overleden.
Veel verlies dus…..

Ik had behoefte aan een luisterend oor, een klankbord (want praten, kan ik wel) Annet was er voor mij, empatisch, geduldig, alert en professioneel. Vooral haar gave om omhoogkomende, maar nog onduidelijke gevoelens, naar buiten te laten komen, heeft me erg geholpen.

Na bijna een jaar, ongeveer iedere maand een sessie, kwam ik in een nieuw hoofdstuk van mijn levensboek. Ik geniet van mijn nieuwe plek en mijn kleinkinderen, van mijn nieuwe vriendinnen in Zwolle. Het gaat me goed!”

“Annet is iemand die mij tijdens de sessies het gevoel geeft dat ik welkom ben met alles wat er is. Zij is volledig aanwezig en oprecht geïnteresseerd in mij en in wat mij bezig houdt. Ik voel me gezien, gehoord en veilig bij haar, wat maakt dat ik me makkelijk open kan stellen en delen wat mij allemaal bezig houd en/of waar ik in “vast” loop.

Annet is betrokken en meelevend en tegelijkertijd alert op mij en mijn gedrag. Ze stelt de juiste vragen en motiveert mij om de dingen onder ogen te komen en “aan” te gaan waardoor ik me daarna altijd opgelucht en ontspannen voel. Ook voel ik dan weer de ruimte in mezelf en rust in mijn hoofd om in alle vrijheid andere beslissingen te maken die mij weer helpen om vooruit te komen. Annet is tijdens mijn proces altijd liefdevol aanwezig en steunt mij daar waar nodig. Ze geeft mij het vertrouwen dat ik vind waar ik naar op zoek ben en dat is tot nu toe altijd gelukt!

Mocht je op zoek zijn naar een betrokken en liefdevolle therapeut of coach dan raad ik Annet van harte aan!”

“Heb in eind 2018 en 2019 – in een tiental sessies – mogen ervaren dat de kennis en kunde in combinatie met oprechte persoonlijke betrokkenheid de belangrijkste eigenschappen zijn van Annets Psychosociaal Therapie. Je voelt je gehoord en begrepen. Heel fijn in een maatschappij waar alles snel en efficiënt en aan constante verandering onderhevig is. Tijd en rust die nodig zijn om tot de kern te geraken zijn gewaarborgd door haar werkwijze.

De therapiesessies starten na een ‘gratis’ kennismakingsgesprek. Dit gesprek – om over en weer te onderzoeken of therapie een kans van slagen heeft – is bijzonder fijn en verhelderend. Je weet in grote lijnen waaraan je begint en dus ook de therapeut! Een positieve start dat maakt dat je al begint met een voorsprong.
De therapie is specifiek geënt op de problematiek zoals besproken tijdens het kennismakingsgesprek. Hierbij leer je jezelf beter kennen waardoor oplossingen een stap dichterbij komen en verder kunnen worden uitgewerkt samen met Annet.
Ik kwam in een moeilijke periode van mijn leven bij haar na al wat andere therapie vormen bij andere zorgaanbieders. Een scheiding na 31 jaar van mijn partner – door werkrelatie met een narcistische werkgever – hadden mij op de rand van de afgrond gebracht.
Door systematisch te onderzoeken – vanaf de jeugd – waarom ik het zo moeilijk had met mijn werkomgeving werd duidelijk hoe ik er anders mee kon omgaan, een echte Eyeopener! Dat gaf mij veel lucht en kon dingen anders gaan zien.
Annets integriteit en vertrouwen deden de rest en gaven mij nog een belangrijk inzicht: je hebt altijd een keuze!”

Meer informatie of kennismaken?

Neem contact op